ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
نقد و نسيه
آيا ربا گرفتن مسلمان از ارامنه حرام است يا خير؟
|ادامه
امكان پرداخت يكباره وجه شهريه دانشگاه مقدور نيست و به پرداخت اقساطي آن، كارمزد تعلق مي گيرد
اينجانب ده سهم از يكصد سهم سينه كار معدن سنگ را از پنج نفر طبق يك فقره سند عادى به امضاى فروشندگان و به شهادت و امضاى پدر آنها خريدارى نموده ام و بعدا به مدّت پانزده ماه به آنها اجاره داده ام تا كنون اجاره ده ماه آن را به اينجانب نداده اند و اظهار مى نمايند معامله شرعى نيست لطفا بفرماييد معامله صحيح بوده يا نه؟
با توجه به اينكه اكنون بانكها ملى شده و زير نظر دولت اسلامى اداره مى شوند اما هنوز بهره معمولى را دريافت مى كنند لطفا حكم معامله با آنها و كاركردن در آنها را بيان فرماييد؟
اگر كسى جنسى را بخرد و بگويد هر وقت تمكن پيدا كردم بهاى جنس را مى پردازم و فروشنده هم به اين امر راضى گردد آيا معامله صحيح است يا خير؟
مطالبه بهره معامله نقد و اقساط بر مبناى 18% از نظر شرعى چه صورتى دارد آيا مى توان نسبت به معاملات زمان طاغوت مطالبه نمود و آيا پرداخت وجه مورد مطالبه وجهه شرعى دارد يا خير؟
آيا بيع كالى به كالى كه باطل است منحصر به مبيع و ثمن كلى است يا در عين شخصى هم كه معامله مى كنند و قرار مى گذارند پس از يك ماه ديگر تحويل و تحوّل و قبض و اقباض شود شامل است؛ يا نه بيع فقط در دو عين شخصى صحيح است؟
اينجانب به شغل طلا فروشى مشغول مى باشم آيا خريد و فروش طلاى ساخته مثل انگشتر و گوشواره و النگو بطور نسيئه (مثلا مثقالى شصت، هفتاد تومان بالاتر از قيمت نقد به مدت دو ماه فرضا) صحيح است يا نه؟